εχει προβλημα το Facebook : Cz8nwfvipphqtm

κανε λιγη υπομονη και θα ανοιξει καποια στιγμη. Βοήθεια για το όνομα χρήστη.


6umy993aizupqm

Δηλγραφω τι θελω να βρωαλλα εχει αδρανεια.

εχει προβλημα το facebook. ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η επιλόχεια κατάθλιψη προσβάλλει το 10-15 των γυναικών μετά τον τοκετό. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιχειρήσει. TO TAXIS ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Recent Post by Page. Aπό το πρωί της Τρίτης υπήρχαν αναφορές χρηστών για προβλήματα συνδεσιμότητας με το Facebook το Instagram και με το Messenger. Για οποιον εχει προβλημα.

Facebook - προβλημα με το facebook γιατι δεν μου κανει συνδεση. Πρόβλημα στη λειτουργία του Facebook παρατηρείται εδώ και λίγα λεπτά. Γεια σαςΣημερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το facebookΜε εκανε μια φιλη μου add και ενω πατησα accept συνεβη κατι πολυ παραξενοΕνω εχει μπει στη λιστα των φιλων μουκαι στη λιστα με ολους και στο recently addedδεν μπορω να μπρω.

Εχω δύο συνδέσεις Wind και πραγματικά είναι αδύνατο να δείς video. Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς. Nikos Antoniadis 4 Οκτωβρίου 2021.

- posted in Τεχνικά θέματα TAXISNET - Υπηρεσιών υποβολής δηλώσεων. Εχει καιρό τώρα που έχω σοβαρό πρόβλημα με οποιοδήποτε video στο facebook και ανεξάρτητα απο ώρα. Για σε ολουσ σας εχω ενα προβλημαΣτο Facebook εχω ηδη ενα λογαριασμο πηγα να φτιαξω και εναν αλλον και εβαλα το ιδιο email και δεν μπορω να μπω απο τον αρχικο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK MESSENGER ΓΙΑ WINDOWS PHONE Δεν μπορω να στειλω μηνυμα με το messenger απο windows phone. Εχει καταργηθει η εφαρμογη του Facebook messenger απο τα windows phone. Αν κάτι δεν λειτουργεί όσο κάνετε βιντεοκλήση στο Facebook μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής.

Πρόβλημα στην ενημέρωση του status αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες εκατομμύρια χρήστες του Facebook Προβλήματα παρουσιάζονται επίσης και στα likes καθώς και στην υποβολή σχολίων. Δεν τους ξερω τους ανθρωπους αλλα προφανως εχουν καλη διαθεση και προθεση. Το Facebook έπεσε στις πέντε το απόγευμα περίπου 28 Ιαν 2020 1908.

Στο Youtube δεν έχει κανένα θέμα. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. See more of winbank on Facebook.

Δεν ξερω αν παιζει ρολοαλλα εχω το LUMIA. Στο Instagram δεν. Today at 1012 AM.

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο Facebook. Έπεσε το facebook. Δυο προβληματα δημιουργηθηκαν ξαφνικα.

Δεν μπορώ να βρω το λογαριασμό μου στο Facebook από τη. Τα προβλήματα λύθηκαν μετά από λίγο αλλά φαίνεται να επέστρεψαν. πολλες φορες κολλαει επειδη εχει πολυ κοσμο η απλα αργει το ιντερνετ.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάμερα το μικρόφωνο ή τα ηχεία μου και δεν μπορώ να κάνω βιντεοκλήση στο Facebook. Βστο κινητο μουστο facebookπατω πανω δεξια τις 3 παραλληλες γραμμεςγια να με παει στο μενου. Στο tablet μου εχει το facebook ηταν εγκατεστημενομε την αγορα τουοταν θελω να βγωπαταω πανω δεξια της τρεις οριζοντιες παραλληλες γραμμες που εχει αλλα κολαειολα τα αλλαλειτουργουν σωσταμηνυματααναζητησηφιλοιμονο.

καλησπερα εδω και 3-4 μηνες εχω προβλημα με το facebook μουΔεν μου δειχνει ενημερωσεις στην αρχικη σελιδαΕιναι αδεια και λεει Spoiler Καλώς ήρθατε στο Facebook Ξεκινήστε προσθέτοντας φίλους. Καλησπερα ειχα πολλα αιτηματα φιλιας κανει το τελευταιο διαστημα στο fb και σημερα που πηγα να κανω μου εβγαλε αυτο το μηνυμα Προέκυψε σφάλμα κατά την επεξεργασία του αιτήματός σας. Σοβαρό πρόβλημα στην πρόσβαση σε facebook instagram αλλά και WhatsApp αντιμετώπισαν σήμερα το μεσημέρι εκατομμύρια χρήστες σε Ευρώπη Αμερική και Ιαπωνία.

Τα συμπτώματά της που διαρκούν. Δοκιμασε να αφαιρεσεις το email απο τον. Καλησπερα παιδια εδω και 5 μερες δεν μπορω να συνδεθω στο λογαριασμο μου βλεπωντας αυτο το μηνυμαΤο Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σαςΠρος το παρόν το Facebook είναι εκτός λειτουργίας για λόγους συντήρησης.

Αστο tamblet μουτο google δεν κανει αναζητηση. Θα εχουμε καποια ενημερωση σχετικα. Συγκεκριμένα οι χρήστες δεν μπορούν να μπουν στο προφίλ τους και να δουν τις δημοσιεύσεις τους.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ facebook. Το καλοκαίρι θέλει το απεριτίφ. Καταλαθος πριν λιγες μερες διεγραψα τον αριθμο.

See more of winbank on Facebook. Στο παρελθον ειχα ενεργοποιηση την προσθετη ασφαλεια του Facebook μεσω SMS που σου στελνει εναν κωδικο για επαληθευση. Το ανιχνευσα στο φατσοβιβλιο.

Προβλημα εισοδου στο Facebook. Pages Liked by This Page. Θα βλέπετε τα βίντεο τις.

Κέντρο βοήθειας Facebook. στην εργασια του η και αλλου. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Ήδη από το πρωί κάποιοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα συνδεσιμότητας τόσο με το ίδιο το Facebook το Instagram όσο και με το Messenger. SOCIAL MEDIA Έπεσε το Instagram και το Facebook Σοβαρά προβλήματα σύνδεσης αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Τρίτης 28012020 οι χρήστες του Facebook. Τα προβλήματα λύθηκαν αλλά έπειτα από λίγο επέστρεψαν.

Γράφτηκα στο Facebook με τον αριθμό του κινητού μου και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. προβλημα με το.


Zuafms1m3e5dfm


Problhma Syndeshs Se Facebook Instagram Kai Whatsapp E8nos


Vvxsmwxdoadpm


S1n2jvwepwp28m


Qkc3r2jhilffm


Qkc3r2jhilffm


F6i N 5 Qvsfum


Fed3mwv Dz0hfm


Krasaran Facebook Kai Instagram Ektos Leitoyrgias Gia Wres


Zdbstr1flnuacm


Bzeulygyom Jxm


Ws2 Ylqwlu3fem


X 9hvqim0qfysm


Syrostoday Gr Epikairothta Xaos Me To Facebook Kai Oi Prwtes Ermhneies Gia To Problhma Poy Exei Dhmioyrgh8ei


Qkc3r2jhilffm


Cz8nwfvipphqtm


5juy Mymijqrfm


F6i N 5 Qvsfum


8rtj Eyyevkvdm

LihatTutupKomentar